Aantal personen: 4
300 gr biefstuk
1teentjes knoflook
2 eetl zonnebloemolie of roerbakolie
2 eetl gembersnippers
1 bosje lente uitjes
1 rode peper
1courgette
150 gr taugé
1citroen
2eetl fijngehakte koriander (vers of diepvries)
peper en zout
2 vleestomaten
Snijd de biefstuk in smalle reepjes. Pers het gepelde teentje knoflook erboven. Verhit de olie in de wok en bak hierin de vleesreepjes al omscheppend rondom lichtbruin. Schep de gembersnippers en de in ringetjes gesneden lente- uitjes erdoor. Voeg de gehalveerde rode peper, zonder zaadjes, in reepjes gesneden toe.
Schep de gewassen in slierten gesneden, courgette en de taugé erdoor en bak deze even mee.
Meng het sap van de citroen, de koriander, peper en zout erdoor.
Verdeel de vleestomaten in blokjes en schep deze voor het serveren op het gerecht. Presenteer er een frisse groene salade bij.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |